Beautynet.se

Om du letar efter hårprodukter av något slag, och kan tänka dig att köpa dessa online, är Beautynet förmodligen ett av de allra bästa valen för dig. Beautynet.se är nämligen en nätbutik som specialiserar sig på just hårprodukter av olika slag, och som säljer dem till riktigt bra priser online.

En del nätbutiker som säljer dessa produkter säljer vidare endast märkeslösa produkter, eller mycket okända produkter, men så är inte fallet när det gäller Beautynet.se. Beautynet.se säljer nämligen massvis med kända märken också, som t.ex. Tigi, Kerastase, Paul Mitchell, Wella, Redken, L oreal, Matrix, Fudge och Poze, för att bara nämna några av dem.

Här kan du köpa billigt löshår online:

✅ Fri frakt
✅ Snabba leveranser
✅ 30 dagars öppet köp

>> Beställ löshår online


Med andra ord kan du av Beautynet.se köpa precis samma produkter som du hade hittat hos en frisör annars, men till betydligt bättre priser, beroende på att en nätbutik givetvis inte har lika stora omkostnader som en frisörsalong.

Annat som kan vara bra att veta om Beautynet.se
Beautynet är ett svenskt företag, med mycket gott rykte, med 6 anställda.
De erbjuder endast produkter av hög kvalitet, som även används av många professionella frisörer, stylister och andra som jobbar i branschen, så att kunderna ska känna sig säkra med kvaliteten som erbjuds.

Några av de produkter som du kan köpa
Det går givetvis inte att lista hela Beautynets sortiment här, av utrymmesskäl, så om du vill få en fullständig överblick över vad du kan köpa på Beautynet.se, rekommenderar vi att du går in på deras hemsida.

beautynet

Vi kan dock lista några av de kategorier som Beautynets produkter är indelade i, för att ge dig en liten överblick över vad som erbjuds:

  • Löshår, både äkta människohår och syntetiskt löshår
  • Olika typer av peruker
  • Clip on luggar
  • Olika tillbehör som behövs när man sätter i löshår
  • Olika styling verktyg, för både äkta hår och löshår
  • Schampoo
  • Balsam
  • Inpackningar och hårkurer
  • Toning och färgprodukter för hår
  • Olika stylingprodukter för hår

Bra att veta om att handla av Beautynet.se
Du måste vara minst 18 år gammal för att få handla av Beautynet.se. Du kan använda dig av flera olika betalmetoder, som kortbetalning, fakturabetalning och delbetalning, beroende på vad du föredrar.
Alla ordrar vars värde överstiger 500 kronor är fraktfria, annars betalar du mellan 39 till 59 kronor i frakt, beroende på vikten på din order. I regel får man alltid sin beställning av Beautynet.se snabbt, då de endast visar varor som finns i lager just nu på sin hemsida. Detta innebär att leveranstiderna brukar ligga på mellan 1 till 2 dagar. 

Om du beställer av Beautynet.se men bor utomlands (vilket alltså är möjligt), är dock både frakten och leveranstiden längre.
Även expressleverans av löshår är möjligt i denna nätbutik, om det skulle vara så att du behöver varorna du beställer mycket fort. Då tillkommer dock en expressavgift.

Köper du elektriska varor av Beautynet, har du en garanti på ett år på dessa. Skulle något vara fel på varan är det därför bara att du kontaktar Beautynet och ber om uppgifter för retur.

Givetvis gäller även sedvanliga regler för ångerrätt vid köp på Beautynet.se, vilket innebär att du kan returnera varor du inte längre vill ha, om de är oanvända, under 14 dagar.