Hår extensions

För många kvinnor är det faktum hur deras hår ser ut otroligt viktigt. Och många undrar hur alla modeller, kändisar och folk man ser på stan kan ha så otroligt tjockt, långt och vackert hår. Men du vet väl att vem som helst idag kan få både långt och tjockt hår relativt enkelt? Det är nämligen inte nödvändigt att vänta på att håret växer ut naturligt länge, utan istället kan man både förlänga och förtjocka håret med så kallade hår extensions. Och faktum är faktiskt att många, framför allt kändisar, som ofta byter frisyr, använder dessa hår extensions, vilket också är anledningen till att deras hår ser så avundsvärt ut.

Vad är då egentligen hår extensions?
Enkelt uttryckt kan man säga att hår extensions är slingor av löshår, som fästs i din hårbotten, med hjälp av olika metoder. De flesta väljer hår extensions i en färg som är så lik deras naturliga hårfärg som möjligt, för ett mycket naturligt resultat, men man kan även välja att sätta i hår extensions i en avvikande färg om man vill det, även om det är mer ovanligt. 
Med hjälp av hår extensions kan man få både längre och tjockare hår, eller både och!

Här kan du köpa hår extensions:

✅ Fri frakt
✅ Snabba leveranser
✅ 30 dagars öppet köp

>> Beställ löshår online


Det finns idag hår extensions i alla möjliga färger och varianter, inklusive vågiga extensions, lockiga extensions, och så vidare. Detta innebär att de flesta kan hitta hår extensions som liknar deras naturliga hår. 

Vad ska man då göra om man tror att hår extensions skulle kunna passa en?
Vi rekommenderar den som inte är helt säker på hur det här med hår extensions fungerar att börja med att sätta in billigare varianter under en kortare tid, för att skapa sig en uppfattning om vad som egentligen kan uppnås med hår extensions i just ditt fall. Är du nöjd med resultatet, kan du sedan sätta i mer kvalitativa hår extensions, som du kan ha glädje av under längre tid.

Om du bestämmer dig att sätta in hår extensions under en längre tid bör du även läsa på om olika löshårstyper, så att du förstår vilka olika sorters löshår du har att välja mellan. Olika typer av löshår passar nämligen olika personer, och olika typer av hår har även olika för- och nackdelar, så vad som egentligen passar bäst är inte samma för alla personer.

Sedan bör du även läsa på om hur du vill fästa håret i ditt eget hår. Man kan antingen limma, väva eller fästa håret med clips i det egna håret, och även de olika fästmetoderna har olika fördelar och nackdelar, som hur länge man kan förvänta sig att fästet håller, vad det kostar och så vidare.

Skaffa extensions till ditt hår

Om du ska sätta in hår extensions för första gången rekommenderar vi vidare att du gör detta hos en erfaren frisör för bästa resultat. Man kan förvisso sätta in hår extensions på egen hand också, men detta rekommenderas främst om man redan sett hur en frisör eller någon annan med lång erfarenhet av hår extensions gjort detta tidigare.