RapunzelofSweden.se

Att leta efter produkter som kan användas för löshår och hårförlängningar på nätet blir allt mer populärt idag. Ett av de allra bästa ställena att vända sig till för detta är nätbutiken RapunzelofSweden.se, som säljer löshår av olika slag och olika kvaliteter av sitt eget märke. Alla produkterna håller otroligt hög kvalitet, vilket gjort att RapunzelofSweden.se idag är en nätbutik som levererar till mer än 36 olika länder, och har nästan 150 000 kunder. Dessutom levererar Rapunzel of Sweden alla produkter man beställer av dem väldigt snabbt, så detta är en nätbutik som även passar dig som vill få tag på löshårsprodukter snabbt av olika anledningar.

RapunzelofSweden.se har även ett mycket stort sortiment, som passar massvis med olika hårtyper, färger och hårlängder. Detta gör att de flesta kan hitta ett löshår som passar dem perfekt, oavsett vad de har för krav och önskemål.


TIPS: Här kan du köpa billigt löshår online:

✅ Fri frakt
✅ Snabba leveranser
✅ 30 dagars öppet köp

>> Beställ löshår online


Olika typer av löshår som du kan köpa på RapunzelofSweden.se 

Några av de mest populära löshårstyperna som du hittar på RapunzelofSweden.se är:
Rapunzel Original, som är ett löshår som passar de allra flesta. Liknar indiskt och asiatiskt hår, och har därmed raka, men lite grövre hårstrån, med självfall. Är i grunden mörkt, men kan behandlas, så att det finns i andra färger också. Prisvärt, äkta mänskligt hår av hög kvalitet.

Rapunzel European, som består av finare hårstrån, som liknar europeiskt hår. Kommer i regel från antingen Ryssland eller Sydeuropa, och är i grunden brunt eller cendrefärgat, och som därför kräver mindre behandling och färgning än t.ex. Rapunzel Original, och som därför är i bättre skick vid försäljningstillfället. Passar jättebra för dig som har tunt hår själv, vilket är förhållandevis vanligt bland svenskar.

Rapunzel Luxury, som är det mest exklusiva av alla äkta människohår som säljs av Rapunzel. Mycket likt typiskt svenskt och skandinaviskt hår, och håller väldigt länge. Har i regel sitt ursprung i Sverige, Skandinavien eller norra Europa, vilket innebär att det inte är behandlat med starka kemikalier, och håller otroligt länge, och kan därför användas om och om igen. Detta gör detta löshår mycket prisvärt, trots att inköpspriset till en början kan kännas lite högt.

Rapunzel Syntetic, som inte är äkta människohår, utan naturtroget syntethår. Mycket prisvärt, men håller inte så länge som äkta människohår. Kan dock vara ett bra alternativ för den som vill testa löshår av det lite billigare, men ändå snygga slaget, innan man köper äkta, dyrare människohår. Kräver dessutom betydligt mindre skötsel än äkta människohår.

Rapunzel Syntetic Fiber – Heat resistant, som också är ett högkvalitativt syntetiskt löshår, men som dock tål värme, vilket inte Rapunzel Syntetic gör. Kan därför stylas i högre grad än Rapunzel Syntetic. Snyggt, och ett bra val för nybörjaren, men inte direkt ett löshår som du kan ha i under mycket lång tid.

Löshår från Rapunzel.

Så funkar det när man beställer av RapunzelofSweden.se
Du kan välja mellan flera olika metoder för betalning när du handlar hos RapunzelofSweden.se, som kortbetalning, postförskott, faktura, delbetalning och så vidare.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt på alla ordrar, och alla ordrar som kommer in till butiken innan klockan 15:00 på vardagar skickas iväg redan samma dag, vilket gör att du som beställer av RapunzelofSweden.se och bor i Sverige kan få din order redan efter 1-2 dagar efter att du lade in beställningen. Bor du inte i Sverige är dock leveranstiden längre. Även möjlighet till expressleverans finns, men då betalar man extra för detta.

Mer information om allt som rör beställningar på RapunzelofSweden.se hittar du på deras hemsida, så om något fortfarande är oklart, rekommenderar vi dig att gå in där och leta efter den information du söker. Du kan även kontakta Rapunzel of Swedens kundtjänst vid behov.